Bulvár

2010.05.06. 13:17

Csillagok születtek, megzenésített versekkel

Első albumának kiadására készül a Csillag születik című televíziós tehetségkutató második szériájában megismert Kávészünet együttes. A kéttagú formáció az eredeti koncepciójának megfelelően megzenésített versekkel jelentkezik.

Gyuricza Ferenc

A Popovics György és Németh Ferenc alkotta duó a műsor óta folyamatosan járja az országot, egyrészt általános-és középiskolákban rendhagyó irodalomóra címén adnak a diákoknak informatív, illetve egyszersmind interaktív, kulturált szórakoztató élményt, de pub-okban, éttermekben, nyugdíjas klubokban, egyetemi-főiskolai rendezvényeken is gyakran fellépnek. A

most megjelenő albumukon a vetélkedő révén megismert két szerzemény - Csonka vers és a Mama - mellett tíz korábban még fel nem dolgozott költemény szerepel. A Kávészünet lemezbemutató koncertjére május 20-án kerül sor a budapesti Gödör Klubban.


Érdekessége a rendezvénynek, hogy a duó kiegészül, azaz mostantól bizonyos alkalmakkor nagyzenekaros formában, dobossal, billentyűssel, basszusgitárossal és egy második gitárossal együtt lépnek színpadra.


További érdekes zenei híreket olvashat Zeneoldalunkon. Kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!