Bulvár

2010.02.25. 13:45

Szikora Robi a hasonmását keresi

Szikora Robiról film készül. Elmondása szerint semmivel nem kellett kiegészíteni a forgatókönyvet az íróknak, hiszen megannyi fantasztikus sztori történt eddigi életében. A produkciót várhatóan a jövő évi filmszemlén mutatják majd be. Figyelem: még keresik Robi hasonmását!

zaol.hu

Szikora Robi életébe kukkanthatunk be a Hungária végétől az R-GO első sikereiig terjedő intervallumban. Pályája csúcsát idézik fel, fantasztikus sztorikkal. "Meg kell hozzá öregedni, sok sikeres dalt kell hozzá írni, sok sikeres zenekarban kell részt venni, vagy ha a te zenekarod az se rossz. És akkor csinálnak rólad egy jó kis nyári filmet. Nem tudom szerintem jó lesz, ahogy így a forgatókönyvet olvasgatom." - osztotta meg a tabutv.hu-n Szikora Robi.



"A film az a Hungária vége, a Hotel Mentol megjelenése és az R-GO első sikerei között játszódik. És ott abban a fél évben pokol és mennyország minden volt. A következő filmszemlén lesz bemutatva. Nyáron kezdődnek a forgatások és keresünk egy hasonmás Szikora Róbertet, aki el tudja játszani. - hívta fel a figyelmet a legendás énekes.

"Egy huszonvalahány éves srácról szól ez a film. Arról a Szikora Róbertről, aki a Hungáriában legenda volt és csinált gyorsan a rock 'n roll helyett egy csikidám-ot. És ez érdekli az embereket, hogy akkor mik történtek. Sok izgalmas dolog volt, amit a fiatalok nem tudnak. Erről szól a film." - ecsetelte Mr. Csikidám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!