Bulvár

2010.02.15. 12:25

Szexképei miatt perel Voksán Virág!

A szexi modell épp életének egyik mélypontjából mászik ki. Nagyjából egy éve kerültek elő azok a szexképek, amelyeket az egyik napilap nyilvánosságra hozott. Virág most a publikált fotók miatt perel, de nem csak az újságot, hanem egy állítólagos zsarolót is.

zaol.hu

Amikor a playmate megtudta, hogy visszaéltek a privát részre készített képekkel, több napig remegett az idegtől, de mára már csak azt szeretné, ha mindenki elnyerné a méltó büntetését.

Voksán Virág ügyvéddel támad az egyik hazai napilapra és egy állítólagos zsarolójára is, hiszen őt és akkori párját intim pillanatokban ábrázoló fotók kerültek a nyilvánosság elé.
"Illetéktelen kezekbe kerültek, és egy bizonyos napilap ezeket fel is használta az én beleegyezésem nélkül. Ez az újság félrevezető címet is adott a cikknek, ami nekem súlyos anyagi és erkölcsi problémákat is okoz!" - meséli a tabutv.hu riporterének a szexi modell.


"Ez az egész dolog még tavaly januárban kezdődött. Akkor felhívott engem egy illető, aki megzsarolt engem egymillió forintra. Azt mondták, ha nem fizetek, akkor felteszik a képeket" - ecseteli a helyzetet a Tabu Tv-nek  Voksán Virág, aki természetesen nem fizetett zsarolójának egy forintot sem, majd egy év szünet után előkerültek a képek.

"Sikerült reggel arra kelnem, hogy ennek a kedves napilapnak a hasábjain ott szerepelnek a képek. Amikor megtudtam, hogy ezek a képek a neten is fenn vannak, akkor az első az volt, hogy kerítsek valakit, aki tudja, hogy ezt hogy lehet leszedetni. Remegtem, annyira ideges voltam. Nagyon jó ügyvédem van hál' istennek. Egyik részről be lesz perelve az egyik napilap, másik részről pedig egy rendőrségi eljárás lesz ismeretlen tettes ellen, mint zsaroló!" - mondta el a tabutv.hu videójában Voksán Virág.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!