Bulvár

2010.01.11. 10:07

Anyagi gondokkal küzd Vikidál Gyula - celebműsorban milliókért sem szerepelne

Meglepően őszinte felhívással fordult rajongóihoz a P.Mobil, a P.Box és a Dinamit egykori, a Mobilmánia jelenlegi énekese, az István, a király, valamint számos más rockopera sikeres főszereplője, Vikidál Gyula. A jelenleg 62 éves énekes komoly anyagi gondokkal küzd, ezért kénytelen számos ingóságát értékesíteni.

Gyuricza Ferenc

Vikidál Gyula a felvívásban arról számolt be, hogy két évvel ezelőtt 44 ezer forintban állapították meg nyugdíját, s miután alig kap munkát, ebből a pénzből családját nem tudja eltartani. Az énekes napi megélhetési gondokkal küzd, ezért elsősorban munkalehetőségeket keres, de mikrofonját, technikai eszközeit, könyvsorozatát, valamint autóját is hajlandó eladni azért, hogy rendezni tudja fennálló adósságait.

- Szeretnék dolgozni, de még kifutófiúnak sem vettek fel ezzel a névvel - állítja Vikidál Gyula. - A feleségválasztó, zabáló műsorokban és a heti tetvesben pedig egymillióért sem vagyok hajlandó részt venni. Így hát marad az, hogy minden jó ötletet szívesen veszek. Bármilyen munkát vállalok, amit egy 62 éves kisnyugdíjas el tud végezni. Ha olyan, amit még nem csináltam, azt hamar megtanulom.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!