Belföld

2015.06.10. 05:37

Halálos baleset a 44-es főúton Kecskemét és Nyárlőrinc között

Egy ember meghalt, amikor kamion és személygépkocsi ütközött kedden éjszaka a 44-es számú főúton Kecskemét és Nyárlőrinc között - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Újra járható a 44-es főút, ahol halálos közlekedési baleset történt kedden éjszaka Kecskemét és Nyárlőrinc között - közölte szerdára virradóra a rendőrség.

A baleset helyszínelését nem sokkal hajnali fél három előtt a rendőrök befejezték, az érintett szakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Összetört kamion a 44-es főúton, Kecskemét és Nyárlőrinc között 2015. június 10-re virradó éjjel. A jármű eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy személyautóval, amelynek vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Donka Ferenc

A rendőrség korábban arról tájékoztatott, hogy a balesetben eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy kamion és egy személyautó. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapja szerint a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!