Belföld

2014.11.25. 06:44

Több térségben is havazik (fotókkal frissítve)

Az Útinform 7.15 órai összesítése alapján az ország nyugati felén mindenhol fagypont feletti, a keleti országrészben viszont még fagypont körüli a hőmérséklet.

Az útellenőrök visszajelzései alapján Gyöngyös térségében havazik, Eger környékén havas eső esik. Ködös az idő Polgár, Edelény, Sátoraljaújhely, Kisvárda és Vásárosnamény környékén. Balassagyarmat, Dabas, Kiskunhalas, Nyékládháza, Putnok és Szikszó térségében, valamint a Dunántúlon Veszprém, Fejér és Vas megye egyes részein szemerkél az eső.

 

A havazásban érintett területeken a 7.15 órai állapot szerint összesen 30 munkagépünk végzett síkosságmentesítési munkákat az általuk kezelt útszakaszokon. Az autópályák, a fő- és mellékutak burkolata vizes, nedves, Somogy, Baranya, Békés és Csongrád megye déli részén, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében száraz az úthálózat. Az ország nagy részén jók a látási viszonyok, de a párás területeken lecsökkent a látótávolság.

Egy férfi tolólapos traktorral takarítja el a havat egy parkolóból Kékestetőn 2014. november 25-én. MTI Fotó: Komka Péter

Járókelő a behavazott úton Kékestetőn 2014. november 25-én. MTI Fotó: Komka Péter

Behavazott, csúszásveszélyre figyelmeztető közlekedési tábla Mátraháza közelében 2014. november 25-én. MTI Fotó: Komka Péter

Zalaegerszeg és Zala megye településeinek részletes időjárása

Szombathely és Vas megye részletes időjárása

Veszprém megye településeinek részletes időjárása

Székesfehérvár és Fejér megye részletes időjárása

Dunaújváros és környéke időjárása

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!