Belföld

2013.05.22. 06:59

Kamionnal ütközött egy autós a 44-esen

Nyárlőrinc - Két kamion és egy személygépkocsi ütközött a 44-es út 17-18-as kilométerénél Bács-Kiskun megyében, a balesetben személyi sérülés is történt - közölte a rendőrség a honlapján.

MTI

Megszűnt az útzár a 44-es úton, ahol két kamion és egy személygépkocsi ütközött a 17-18-as kilométer között Bács-Kiskun megyében szerdán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Mihályné Bornemisza Eleonóra közleménye szerint egy 47 éves szentesi férfi személygépkocsival haladt Kecskemét felől Békéscsaba irányába, amikor vélhetően elaludt, áttért a szemközti sávba és nekiütközött a szemből érkező lengyel rendszámú kamion oldalának. Az autó megpördült, az első kamiont követő második, szintén lengyel kamion hátuljának csapódott, végül az útpadkán állt meg.

A személygépkocsi vezetőjét és a mellette utazó 37 éves szarvasi nőt is kórházba szállították a mentők.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útzár volt a baleset miatt az érintett útszakaszon.

Rendőr helyszínel egy összeroncsolódott autó mellett a 44-es út 17-18-as kilométerénél, Nyárlőrinc közelében 2013. május 22-én kora hajnalban, ahol két kamion és egy személygépkocsi összeütközött. A balesetben személyi sérülés is történt. MTI Fotó: Donka Ferenc

Összeroncsolódott autó a 44-es út 17-18-as kilométerénél, Nyárlőrinc közelében 2013. május 22-én kora hajnalban, ahol két kamion és egy személygépkocsi összeütközött. A balesetben személyi sérülés is történt.
MTI Fotó: Donka Ferenc


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!