Belföld

2011.01.26. 13:43

Egy mentőautó csúszott árokba Hajdú-Biharban

Árokba csúszott több jármű, köztük egy mentőautó szerdán Hajdú-Bihar megyében; többen megsérültek - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

MTI

  Kelemen Éva rendőr hadnagy elmondta: a Hajdúszoboszló és Nádudvar közötti útszakaszon, a Keleti-főcsatorna előtt 3 kilométerre egy személygépkocsi árokba csúszott, a balesetben ketten megsérültek.
   
A helyszínre tartó mentőautó nem messze onnan ugyancsak árokba csúszott. A mentőápoló és a gépkocsivezető könnyebben megsérült, őket egy másik mentőautóval a debreceni Kenézy Kórházba szállították. A személygépkocsi utasai nem sérültek meg, csak eláztak a vizes árokban - tudta meg az MTI a mentőszolgálat ügyeletesétől.
   
Árokba csúszott egy teherautó is a 4-es főúton, Kaba közelében. A 47-es főúton, Derecske belterületén pedig három jármű - köztük egy mentőautó - karambolozott. Az egyik személykocsiban ketten súlyosan megsérültek, a mentőben egy ember könnyebb sérülést szenvedett, mindhárom sérültet a debreceni kórház baleseti sebészetére szállították - közölték az ügyeletesek az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik