Belföld

2010.12.02. 15:49

Kábítószerfogás Komádiban

Kábítószergyanús tablettákat és porokat foglaltak le több, egy időben tartott házkutatás során rendőrök a Hajdú-Bihar megyei Komádiban - közölte Vezendi Jánosné rendőr őrnagy csütörtökön az MTI-vel.

MTI

   
A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a berettyóújfalui rendőrkapitányság munkatársai szerdán több helyen, egyszerre tartottak házkutatást Komádiban.
   
Ez a nyomozóknak az elmúlt két hónapon belül a negyedik eredményes felderítése volt. A rendőrök kábítószerkereső-kutya segítségével több mint 200 darab kábítószer gyanús tablettát, alufóliába adagonként csomagolt fehér színű port és kisebb mennyiségű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak elrejtve - tette hozzá.
   
A rendőrök három személyt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként. Egy 37 éves nőt őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatását. Az ügyben - szakértők bevonásával - kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatódik az eljárás - mondta a rendőrségi szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!