Belföld

2010.05.28. 18:22

Borzalom: zsákban lógott a holttest a padláson!

Napok óta bűzlött valami egy szombathelyi házban, s kiderült: a padláson lógó zsákban emberi holttest bomlik - vélhetően egy márciusban eltűnt 17 éves lány maradványait találták meg.

zaol.hu

Emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság által kiadott közlemény szerint csütörtökön este kapták a bejelentést: a Széll Kálmán utca egyik házának lakói napok óta erős bűzt éreznek. A bűz forrását, a padlásra fellógatott zsákot a kiérkező rendőrök már nem találták meg, mert addigra azt a lakók autóval kivitték a körgyűrű melletti erdőbe. Később a rendőröknek megmutatták a zsákot, akkor fedezték fel a holttestet.

Az ügyben elkezdődött a nyomozás.

A Vas Népe online úgy tudja, hogy a rendőrségnek sikerült azonosítania a holttestet: vélhetően egy 17 éves, márciusban eltűnt lány az áldozat. Arra, hogy mi történt vele, az orvos szakértő véleménye alapján lehet majd következtetni.


További információk a www.vasnepe.hu oldalon. KLIKK IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!