Belföld

2010.05.10. 14:11

Autók között vágtázott két ló a 4-es főúton

Egy amatőr videófelvétel nyomán bejárta a hazai sajtót a hír: elszabadult lovak okoztak riadalmat vasárnap a 4-es főúton Nyíregyháza és Újfehértó között.

MTI

- Szombaton Nyíregyházán jártunk, ahol a jegyző fogadta csapatunkat a megyeházán, majd folytatódott a lovas zarándoklat - idézte fel a történteket Endresz János hagyományőrző huszártiszt.  - Újfehértó volt a következő állomás, ahonnan vasárnap reggel indultunk Máriapócs felé. Útközben megálltunk pihenni egy csárdánál, megbéklyóztuk, megkötöttük a lovakat.
Ezután valamiért négy ló megriadt, elszabadult, s beügetett Újfehértóra. Ott aztán a járművek dudálására a lovak még jobban megzavarodtak és vágtába ugrottak a 4-es műúton. Az autósok közül egyesek lehúzódtak, mások dudáltak, megelőzték őket, és a lovak csak futottak tovább - írja az fmh.hu. További részletekért kattintson ide!

Nézze meg a videót!


Végül Nyíregyháza határában sikerült kötőféket tenni az állatokra, amelyek tulajdonosai ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség - olvasható a Kelet-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!