Belföld

2009.07.30. 16:18

Megtalálták a Balatonban eltűnt nagykanizsai fiú holttestét (frissítve 18:19)

Fonyód - Megtalálták a Balatonban, Fonyód közelében szerdán eltűnt 18 éves nagykanizsai fiatalember holttestét a vízi rendőrök és a vízi mentők csütörtök délután - közölte Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

zaol.hu

CSÜTÖRTÖK ESTE

A vizibiciklizés közben szerencsétlenül járt nagykanizsai fiút szerda délután óta nagy erőkkel keresték. A kutatásba  a vízi rendőrök és vízi mentők mellett rendőrségi helikopter is bekapcsolódott.  A szerencsétlenül járt fiatalnak már csak a holttestét találták meg néhány száz méterre a fonyódi nagystrand partjaitól találták meg, nagyjából ott, ahol a fiatalember eltűnt.

Bíró Gábor elmondása szerint a hozzátartozók már azonosított holttestet.



SZERDA ESTE

Egy 18 éves nagykanizsai fiatalember tűnt el a Balatonban, Fonyód térségében szerda délután. Már helikoptert is bevontak a keresésébe - számolt be Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fiatalember a barátnőjével vízibiciklizett a Fonyódi nagystrandról 500-600 méterre eltávolodva,
majd fürdőzni kezdtek a mély vízben, amikor észrevették, hogy a vízijárművük elsodródott tőlük. Egy ideig megpróbálták utolérni, aztán kimerülten segítségért kiáltoztak. A segélykérést egy másik vízibicikliről észlelték, de mire az a helyszínre értek, a fiú már elmerült.




A fiatalember eltűnése miatt fél öt körül riasztották a rendőröket, akik először a vízimentők szonárral is felszerelt búváregységétől kértek segítséget.



A Készenléti Rendőrség légi rendészetének speciális kamerákkal felszerelt MD-500-as helikoptere repül a levegőben. A helikopter is részt vesz annak a férfinak a felkutatásában, aki Fonyód térségében tűnt el, miután egy férfi vízi bicikliről a vízbe ugrott.
MTI Fotó: H. Szabó Sándor



Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!