Belföld

2009.03.14. 11:39

Tragédia! Leszúrta nevelt fiát, összeverte feleségét - elfogták a gyerekgyilkost

<b>Ajka</b> - A rendőrség a délelőtti órákban elfogta azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy késsel halálra szúrta 15 éves nevelt fiát, megsebesítette feleségét, majd öt éves közös kislányukkal elhagyta bakonygyepesi otthonukat.

zaol.hu

A férfit negyed tíz körül egyik rokonuk Ajka külterületén lévő ingatlanán találtak meg, ahol egy faházba bújt el. 
A 48 éves férfit elszállították orvosi vizsgálatra, majd kihallgatják, így az indítékról egyelőre nincs információ. 

A bántalmazott asszonyt az ajkai kórházba szállították a mentők. Az MTI helyszínen lévő tudósítója nem juthatott be a traumatológiára, mert a bejáratot egy rendőr őrzi, aki elmondta, hogy az asszonyon - aki a fején sérült meg - CT-vizsgálatot végeznek az orvosok. Az asszonynak szúrt sérülése nincs - jegyezte meg. 

Az emberöléssel gyanúsított férfi egy rokonuknál hagyta elrabolt kislányát, aki bevitte a gyermekett a rendőrségre - mondta a Veszprém megyei rendőrség sajtóügyeletese.

"Jól ismerem a Ferit, jól menő fuvarozó, de a feleségének az apja ismertebb és gazdagabb szállítási vállalkozó". Hogyan volt képes megölni egy gyereket? - ismételgette a közeli benzinkutas.

Az esetről bővebb információkat a Napló Online oldalán olvashatnak és fotókat nézhetnek meg: http://www.naplo-online.hu/cimlapon/20090314_tragedia_leszurta_nevelt_fiat" target="_blank"

A férfi nem először követett el erőszakos cselekményt - tudtuk meg Bartók Zoltántól, a TV2 szombathelyi forgatócsoportjának vezetőjétől. Februárban Veszprémből tartottak a tévések Szombathely irányába, amikor egy árokban fekvő nőre lettek figyelmesek. 
Részletek: http://www.naplo-online.hu/cimlapon/20090314_leszurta_nevelt_fiat" target="_blank"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!