Batyk

2017.01.17. 16:50

Középületek hőszigetelését is célul tűzték ki

Batyk - Egyebek mellett a polgármesteri hivatal és a kultúrház hőszigetelését tűzte ki célul az idei évre a batyki önkormányzat.

Szalay Csaba

Adorján Péter polgármester elmondta, hogy reménykednek befogadott pályázatuk sikerében, akkor hozzáfoghatnak az említett hőszigetelési munkákhoz. A kultúrházon már korábban kicserélték a nyílászárókat és felújították a tetőt. A hivatal udvarában felnőtt játszóteret" szeretnének kialakítani különböző sporteszközökkel.

Adorján Péter, Batyk polgármestere Fotó: Szalay Csaba

A korábban elnyert adósságkonszolidációs pénzből, ha az időjárás engedi, befejezik a Petőfi utca felújítását és folytatják a Dózsa utca korszerűsítését: térkövezett járdát építenek, az árkolást, padkázást szeretnék elvégezni. Saját erőből és a közmunkaprogram eszközkeretéből terefere" padokat állítanak fel az utcákban, padokat készítenek és visznek ki a temetőbe a látogatóknak.

A vasútállomás közelében egy labdajátékokra (röplabda, kosárlabda) alkalmas pályát alakítanának ki. A közmunkaprogram keretében a labdarúgópályát is szeretnék felújítani, ismertette Batyk polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!