Bak

2011.06.15. 10:55

Faluszépítés, májusfa-kitáncolás és futball öröm Bakon (fotókkal)

A múlt hétvége bizony bővelkedett eseményekben a bakiak számára. Szorgos munka, jókedv, mulatozás, s a futball bajnokság zárása nyújtott eseménydús hétvégét a helyieknek.

Dezse Anna

Péntek délután a Baki Asszonyok Faluvédő Egyesületének tagjai szépítették meg a települést, többek között a fal főterét és a művelődési ház ablakait is gyönyörű virágokkal. Fáradtságos munkájuknak meg is lett az eredménye.


Szombat este jöhetett a jól megérdemelt pihenés, illetve mulatozás. A Petőfi utca legvégén idén is megtartották a - már már hagyománynak számító – májusfa kitáncolást egy kis batyus bál keretében, melyen mindenki kedvére szórakozhatott, falatozhatott a finomságokból, sőt még táncra is perdülhetett.


A vasárnap pedig ünneplésre adott okot, hiszen a helyi futball csapat, a Baki SE a megyei III. osztályban a 2010/2011. évi bajnokság során és bizony nem kevés küzdelem árán nyerni tudott, első helyezést ért el, s így egy-egy arannyal gazdagodhattak a csapattagok. A következő idényt pedig a II. osztályban kezdhetik remélhetőleg hasonló sikerrel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!