ZTE FC

2015.02.16. 17:15

Murai a ZTE-hez ír alá, Városi sorsának is most már el kell dőlnie

Zalaegerszeg - Szombaton megkezdődik a tavaszi idény a labdarúgó NB II-ben és a ZTE FC-nél még vannak elvarratlan szálak, melyeket most már mindenképpen rendezni kell. Városi Viktor és Murai Márk esetére is gondolunk, bár utóbbival kapcsolatban elhangzott: biztosan a ZTE FC-ben folytatja.

Kerkai Attila

Két-három hete készül együtt a kék-fehérek keretével a két játékos, és hétfői érdeklődésünkre Kocsárdi Gergely klubigazgató úgy informált bennünket, hogy Muraival gyakorlatilag csak alá kell írni a szerződését. Még az is megeshet, hogy Városival együtt teszi ezt meg, kedden.

- Murai esetében valóban csak az aláírás hiányzik, ő nálunk folytatja és kedden válik hivatalossá is az egyezségünk - mondta a sportvezető. - Városi Viktorral is számolnánk, klubjával, a Haladással szóban megállapodtunk már a kivásárlásáról, de egyeztetések szükségesek még többek között a játékos képviselőivel. A napokban végleg megegyezhetünk az ügyében, de semmit sem szabad elkiabálni.

Szombaton, a Cakovec elleni gyakorló mérkőzésen pályára lépett a ZTE FC-ben az erdélyi Zsiga Ervin, s az ő sorsa is bizonytalan. Mint megtudtuk, egyeztetések zajlanak vele kapcsolatban is. Kocsárdi Gergely Károly Bálintról és Kocsis Adriánról is szót ejtett. Jelenleg mindketten az U21-es csapattal edzenek, de mint a klubigazgató jelezte: szeretnék az ő dolgaikat is rendezni a héten, hogy találjanak nekik csapatot.

A ZTE FC csütörtökön szurkolói ankétot tart 18 órától az Arany Bárány Hotelben, ahol a csapat új szerzeményeit mutatják be az érdeklődőknek. Információink szerint Végh Gábor tulajdonos és Gellei Imre szakmai tanácsadó is jelen lesz az eseményen, természetesen a ZTE FC szakmai vezetőivel együtt.

A szombati (14.00), Békéscsaba elleni hazai nyitányon a ZTE FC a 18 éven aluliak számára ingyenes belépést biztosít, hogy még többen foglaljanak helyet a lelátón és a szünetben műsort is szervez a hangulat fokozása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!