Zenei hírek

2013.03.05. 18:01

Feldolgozásokat játszik az Anthrax

Március 22-én új kiadvánnyal jelentkezik az Anthrax. A zenekar ezúttal nem saját dalokat mutat be, hanem feldolgozásokkal rukkol elő.

Az Anthems című E.P. hét szerzeményt, de valójában nyolc track-et tartalmaz majd. A lemezen a zenekar klasszikus rockdalokat dolgoz át. Felkerül a lemezre a Journey-től a Keep On Rnnin’, a Cheap Trick-től a Big Eyes, a Boston-tól a Smokin’, az AC/DC-től a TNT, a Thin Lizzy-től a Jailbreak, továbbá a Rush-tól az Anthem, ez utóbbit választotta a zenekar a kiadvány címadójának is. A hat feldolgozás mellett a 2011-es Worship Music című Anthrax album egyik felvétele, a Crawl is hallható lesz az E.P.-n, méghozzá két verzióban is. Az Anthrax jelenleg Austráliában turnázik, többek között a Slayer partnereként.

A zenekarban jét kisegítő tag működik közre, dobokon Jon Dette játszik, míg a közelmúltban távozott Rob Caggiano gitáros helyére a Shadows Fall tagja, Jon Donais lépett. Az ausztrál turnét követően, márciustól az Amerikai Egyesült Államokban ad koncerteket a zenekar, itt az Exodus, a Holy Grall és a Municipal Waste lesz a partner. A nyár folyamán pedig Európában lépnek fel.

Címkék#Anthrax

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!