Zene

2015.06.06. 07:16

Radics Gigi Stevie Wondernek énekelt Amerikában, ezért is szeretne visszamenni oda

Lenti - Zsúfolásig megtelt a Rendezvénytér pénteken este a Lenti Nyári Esték programsorozat első állomásán.

Korosa Titanilla

A fellépő Intermezzo Latin Club zenekar vérpezsdítő nótái megalapozták a közönség jó hangulatát, másfél órás előadásukkal igazi fesztiválhangulatot teremtettek. Őket Radics Gigi, a Megasztár tehetségkutató műsorból ismert fiatal énekesnő követte, aki  az elmúlt években készült két albumának legkedveltebb dalait hozta el a lenti közönségnek.

Az énekesnővel a fellépése előtt beszélgettünk a vele kapcsolatos aktualitásokról.

- Jelenleg elsősorban itthon dolgozom, januárban tervezem, hogy visszamegyünk az Egyesült Államokba néhány hónapra, részben a nyelvtanulás miatt, aztán majd remélem alakul ilyen szerencsés helyzet, amint korábban, amikor Stevie Wondernek énekeltem. Ez akkora inspirációt adott, hogy kihagyhatatlan lenne, hogy ne menjünk vissza. Emellett más műfajban is megmutatom magam, Réka szerepét éneklem az István, a király rockoperában. Ez új dolog számomra, más műfaj, nagyon érdekes is egyben.

Gigi azt mondta, ettől még nem tervezi, hogy stílust váltana, rajongói hasonló dalokat hallhatnak majd tőle mint eddig.

- Keresem még az igazi, egyedi stílusomat, itthon a r&b, amit imádok kevésbé működik még, de örülnék ha megtalálnánk azt az arany középutat, ami a közönségnek is megfelelne - tette hozzá az énekesnő, aki arról is beszélt, a Megasztár hozta népszerűséghez már egész jól hozzászokott. Az amerikai látogatásokra visszatérve azt mondta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy magyar énekes érvényesüljön a tengerentúlon, de ehhez megfelelő háttér, pénz, nagy tehetség és sok minden egyéb is szükség, mint a színpadi összkép és a külső megjelenés. Mint mondta számára is kissé ijesztő, hogy ebben a szakmában nem fogadják el úgy a művészeket, ahogy jól érzik magukat a bőrükben, de ez egy ilyen szakma.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!