Zene

2015.04.07. 11:53

Klippremier: itt az Irigy Hónaljmirigy legújabb videója

Igazi ereklyék bukkannak fel az IHM legújabb klipjében. A „Nincs fuxa jájj” című dalhoz készült videóban Sipos Tomi az esküvői öltönyét vette elő, bátyja Peti pedig egy 10 évvel ezelőtti klip kellékét szedte le a padlásról.

Kis Grófo és Jolly legnagyobb slágerét parodizálja ezúttal a nyolc kan, a klipet a Garancs-tó partján, a kultikus Üvegtigris büfé közelében forgatta a csapat. Ahogy azt már a srácoktól megszokhattuk, a videóban rengeteg szürreális figura szerepel, Sipos Peti például egy részeg ukrán bányász bőrébe bújt.

„Az én karakterem abszolút nem illeszkedik a videó történetébe, egy kis különálló geg. Pár éve az interneten terjedt egy videó egy hullarészeg ukrán bányászról, aki mindenáron szerepelni akart a helyi tévében, alig bírták elvonszolni a kamerák elől. Az ő bőrébe bújtam, én is mindenhol feltűnök" – magyarázta Sipos Peti. – „Igazából csak azért tettük bele ezt a figurát a sztoriba, mert nemrég megtaláltam anyukámék padlásán a gumicsizmát, ami a 10 évvel ezelőtt Shygys paródia klipjében volt rajtam utoljára - azóta ott porosodott. Most, hogy a Shygys srácok újra összeálltak, itt volt az idő, hogy a csizmát újra bevessem" – tette hozzá nevetve a zenekar frontembere.

Az új dalt a zenekar már minden fellépésen játssza, és természetesen felcsendül majd az Irigy Hónaljmirigy év végi 25. szülinapi nagykoncertjén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!