Zene

2015.02.23. 16:30

Szabó Pali kapta a DJ Szövetség életműdíját

Keszthely - A keszthelyi és vonyarcvashegyi diszkókból ismert Szabó Pali vehette át a Magyar Lemezlovas Egyesület által alapított Életműdíjat.

Keszey Ágnes

Több kategóriában osztotta ki elismeréseit a DJ Szövetség. Az Életműdíjat a Zalában is ismert és legendás dj Szabó Pali vehette át.

– Elnökségünk ítéli oda az elismerést, olyanoknak, akik már nem, vagy csak mérsékelten aktív dj-k, akiknek több évtizedes szakmai tevékenysége példaként szolgál a fiatal generációk számára és az egész szakma szempontjából meghatározóak. Az eddigi nyertesek Budapest orientáltak voltak, Pali a Balatonon is ismert. Igazi zenés, táncos szórakoztatást nyújtott, sallangtól mentesen, műfajoktól való elkötelezettség nélkül – mondta el Jeszenszky Zsolt, a DJ Szövetség elnöke.

Az életműdíjas Szabó Pali egy szintén ismert lemezlovassal, DJ Sterbinszky-vel. Fotó: DJ

– Nem számítottam a díjra, hatalmas megtiszteltetés. Olyanok kapták meg előttem, akikre felnézek – mondta, a magát „második generációs" lemezlovasként említő Szabó Pali.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!