Zene

2014.03.24. 09:51

Örömzene avagy a zene öröme

Nem olyan rég Daavid, Tilinger (Házibuli) Attila, Szaby a Magic of Music-ból és Sihell Ferry, a tv-ból ismert és népszerű előadók meghívást kaptak Erdélybe. Bár fellépésről szóltak a tervek, az előadók még sem tudták megállni egy hangszerbolt láttán, hogy ne kezdjenek örömzenébe.

Benedek Bálint

A legjobb az volt az egészben, hogy mi nem csak kollegák, hanem barátok is vagyunk - nyilatkozta lapunknak Daavid. Így nem okozott nagy gondot, hogy beszabadulva a hangszerboltba, hangszert vegyünk a kezünkbe, és elénekeljük egymás ismert dalait. Ez azért is fontos, mert még jobban összekovácsolja ezt a kis csapatot, ahol nem rivalizálás, hanem egymás segítése a domináns. Talán ezért van, hogy Attila és Ferry műsorai a vezető műsorok azon a bizonyos zenei csatornán. Látszik rajtuk, hogy szeretik amit csinálnak, szeretik a zenét. És én boldog vagyok, hogy ennek a csapatnak oszlopos tagja lehetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!