Zalaszentbalázs

2016.07.06. 11:30

Országos harmadikak - Szép eredményt értek el a rekkenő hőségben a diákolimpián

Zalaszentbalázs - Szép sikert, harmadik helyezést értek el a zalaszentbalázsi általános iskola diákjai a kisiskolák diákolimpiájának országos döntőjén, Gyulán.

Horváth-Balogh Attila

A dél-zalai diákok a zalaegerszegi megyei versenyt megnyerve kaptak lehetőséget az országos megmérettetésen való részvételre – tudtuk meg Beke Miklósnétól, az iskola igazgatójától.

A Kis Iskolák Sportversenye Diákolimpia, „Kováts Tibor Emlékversenyen” atlétika, labdarúgás, illetve kézilabda sportágakban mérhették össze tudásukat a gyerekek. A szentbalázsi csapat atlétikában és svédváltóban volt érdekelt. A lányok (Vörös Vivien, Bujtor Bonita, Varga Laura és Pintér Hanna) csak tizedmásodpercekkel maradtak le az ezüstéremről,  a 35 Celsius fokos hőségben azonban ez is szép eredmény.

Szintén megyénket képviselve a zalaszabari Bogdán Emil 1. lett 800 méteres futásban, atlétika csapatversenyben pedig hetedikek lettek a cserszegtomaji lányok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!