Zalaegerszeg

2016.12.15. 18:07

Puncsos pózvai karácsonyváró

Zalaegerszeg - Immár második alkalommal szervezett puncsillatú karácsonyváró ünnepséget a pózvai közösségi házban az Összefogás Egyesület.

Fincza Zsuzsa

A szépszámú vendégsereget alkalomhoz illő műsorral fogadták.

- Tavaly hagyományteremtős szándékkal hívtuk össze a falu apraját és nagyját, úgy látszik jó hírét vitték a rendezvények, hiszen most is zsúfolásig megtelt a nagyterem. Nem kétséges, hogy jövőre folytatnunk kell - mondta Tanainé Farkas Zsuzsanna, az egyesület elnöke.

A pózvai iskolások az erdei karácsonyfa meséjét adták elő Fotó: Fincza Zsuzsa

A 90 éves Zsálek Károlyné, Erzsi néni nem hagyna ki egyetlen közösségi rendezvényt sem, ezúttal a szép karácsonyi énekeknek örült a legjobban.

Hertelendy Attila és alkalmi kórus-kísérete Fotó: Fincza Zsuzsa

Amiben bőséggel volt is része, hiszen Standi Gyuláné vezényletével a bagodi Esthajnal kórus és Kincses Ildikó vezetésével a Gellénházi Nők Egyesületének Orchidea Kamarakórusa, valamint Hertelendy Attila, a Hevesi színház művésze - esetenként a két kórus kíséretében -  lírai dalcsokrokkal teremtett ünnepi hangulatot.

A bagodi Esthajnal kórus ünnepi dalcsokorral ajándékozta meg a pózvaiakat Fotó: Fincza Zsuzsa

A pózvai iskolások Tóth Csilla felkészítésében a kis gyámoltalan erdei fenyőfa történetét adták elő és arattak nagy sikert.

Nagy sikert aratott gellénházi Orchidea Kamarakórus Fotó: Fincza Zsuzsa

A műsor után az egyesület tagjai forró karácsonyi punccsal kínálták a vendégeiket

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!