Zalaegerszeg

2016.03.15. 08:56

Véget ért a Press Dance táncverseny

Zalaegerszeg - Vasárnap és hétfőn rendezték meg a IV. Press Dance nemzetközi táncversenyt a zalaegerszegi sportcsarnokban.

Magyar Hajnalka

Mint a szervező Press Dance Táncsport Egyesület elnöke, Meretei-Simon Beáta elmondta, vasárnap mintegy 700 táncos lépett parkettre számos kategóriában, hétfőre pedig 186 nevezés futott be.

Bangó Réka és Péntek Dominik hétfőn lépett parkettre a Press Dance színeiben
Fotó: Pezzetta Umberto

A jó hangulatú versengés során több mint 630 érmet és 137 kupát osztottak ki a résztvevők között. A fellépők a gyermek korcsoporttól a felnőttig minden korosztályt képviseltek. Szinte valamennyi zalai táncos műhely indult, a környező megyék mellett Budapest és más távolabbi városok is elküldték táncosaikat, továbbá Horvátországból, Montenegróból és Romániából ugyancsak érkeztek versenyzők.

A Press Dance táncverseny nem csak a társastánc híveinek kínált lehetőséget, emellett a modern tánc, a hip-hop, a show-tánc képviselői számára is mód nyílt a szakmai megmérettetésre. Az elnök elmondta, a kétnapos rendezvény lebonyolításában számíthatott segítőkre is, mintegy nyolcvan szülő vett részt például a díszletek felépítésében és lebontásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!