Zalaegerszeg

2015.06.11. 17:05

Az LMP Zalában

Zalaegerszeg - Kisvárosi félelmek és a LED-lámpákkal kapcsolatos panaszok is szóba kerültek a Lehet Más a Politika (LMP) elnökének, dr. Schiffer Andrásnak minap lezaljott zalai körútján.

Arany Horváth Zsuzsa

Az ellenzéki országgyűlési képviselő Keszthelyen, Lentiben, Nagykanizsán, Nagykapornakon, Zalalövőn és Zalaegerszegen tett látogatása alkalmával köztéri fogadóórákat tartott. Kevésbé látványos, építkező munkát folytatunk , mondta lapunknak összegzésképpen. Az LMP a rendszerpártokból kiábrándult szavazókat kívánja megszólítani saját programjával, ehhez tartja szükségesnek a széles szervezeti bázis kialakítását, hogy 2018-ra kormányzóképes erővé válhasson.

A találkozókon a napi politikai jelenségek közül a bevándorlásellenes kormányzati kampányról Schiffer András számára kiderült, az embereket sokkal jobban foglalkoztatja a fiatalok tömeges elvándorlása. A nyugati határszélen élők arról tájékoztatták, hogy a szlovén és osztrák gazdák magyarországi térnyerésétől tartanak, a kormány nem tudta megvédeni a termőföldet a külföldiektől. Lentiben mint Schiffer András fogalmazott a városvezetés megfélemlítő magatartása került szóba, valamint a szűkös munkalehetőségek.

Zalaegerszegen dr. Paksy Zoltán helyi LMP-s képviselő a városi közvilágítás elleni panaszokról beszélt a tájékoztatón, jelezve, a lakosok elégedetlenek a LED-es lámpák fényerejével. Egymilliárd forintos beruházásról beszélünk, amihez a városnak 150 milliós önerőt kellett hozzátennie, ehhez képest nem kielégítőek a szórt fény helyett irányfényt adó lámpák , mondta dr. Paksy Zoltán. Az LMP Vas megyében folytatta az országjárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!