Zalaegerszeg

2014.10.02. 14:53

MSZP: A demokráciát még tanulni kell

Zalaegerszeg - Egyik ifjúsági szervezet sem tisztelte meg jelenlétével a helyi MSZP kerekasztal beszélgetését.

Szabó Judit

A  párt meghívta a Zalaegerszegi Főiskolások Egyesületét, a  diákönkormányzatot és az ifjúsági kerekasztalt egy fórumra, de egyik szervezet sem képviseltette magát, hangzott el Major Gábor és Rétai Balázs alelnökök csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Major Gábor elmondta:  az ifjúsági szervezetek a Fidesznek petíció formájában eljuttatták a kéréseiket, és az MSZP is szerette volna megismerni az elképzeléseiket. Másrészt bemutatták volna nekik a baloldal ifjúsági programját, de a meghívottak választ sem adtak a levélre. Pedig megkérdezték volna a fiataloktól, mit szólnak ahhoz, hogy a szocialisták minden 18 évesnek ingyen adnának Egerszeg-kártyát, a játszóterek mellé  illemhelyeket és ivókutakat helyeznének, s megoldanák a támogatott fogszabályozást. Major Gábor hozzátette: az említett szervezetek tagjainak  még tanulniuk kell a demokrácia szabályait, s ha betartanák azokat, elkerülhetnék, hogy egyértelműen a jobboldalhoz köthetőnek tartsák őket, akik kampánycélokra mindig kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!