Zalaegerszeg

2013.05.30. 10:19

Jobbik: kárpótlást Zalában is!

Zalaegerszeg - A kormány kárpótolja azokat a termelőket is, akiket kár ért a Zalahús Rt. csődbemenetele során! - ezt várja el a Jobbik a Hajdú-Bét rt.-s kártérítések apropóján.

Horváth A. Attila

Pete Róbert, a Jobbik zalaegerszegi elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján meglepőnek nevezte azt a hírt, hogy a kormány felvállalta a Hajdú-Bét által csődbe kergetett gazdák kártérítését. Mint mondta, csak támogatni lehet a törekvéseket, amelyek a rablóelit károkozásainak enyhítésére vonatkoznak, ám fontos lett volna elérni, hogy a valódi felelősök fizessenek. Zalában is ezrével szűntek meg munkahelyek, az egyik legkirívóbb eset a Zalahús Rt. pusztulása volt.

- Ebben az esetben is tömegével beszélhetünk ki nem fizetett gazdákról. Ezért fordulunk Vigh László kormánypárti országgyűlési képviselőhöz: tegyen valamit az érdekükben, bizonyítsa, hogy valóban rendelkezik befolyással a kormánypártban! Érje el, hogy kárpótlást kapjanak azok az emberek, akiknek a mai napig nem fizették ki jogos járandóságukat - mondta Pete Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!