ZH-INFORMÁCIÓ

2018.08.13. 07:00

Jön velünk Bali szigetére? Indul az Utazzon velünk! játék

Állítjuk, hogy a 13-as szerencsés szám, főleg azoknak, akik beküldik a mai kódot SMSben, és részt vesznek a játékban. Fortuna segítségével közülük kerül ki, aki elviszi a napi nyereményt, ami ma éppen egy hűtőtáska és egy bőröndszett, de mindegyikük esélyes, hogy megnyerje Utazzon velünk! című játékunk fődíját, a 2 személyre szóló, 15 napos utat Bali szigetére!

ZH

 

Számos nyeremény vár olvasóinkra

Balin az emberek mosolygósak, kedvesek, nyíltak, a sziget pedig egyszerűen elragadó. A természeti kincseik, a vulkánok és az esőerdők zöldje, a tenger kékje, a strandok egyik oldalt hófehér, a sziget másik partján fekete homokja varázslatos világot tár a szem elé. A fürdés és a búvárkodás természetes velejárója egy itteni üdülésnek, de ezen felül még ezernyi látnivalót talál majd az a szerencsés olvasónk, aki a fődíjat megnyeri. Mától kezdődően öt napon keresztül folyik a játék. Ez idő alatt, augusztus 13. és 17. között, minden nap közlünk egy kódot, ami öt karakterből áll. Figyeljen, mert minden nap más lesz a kód, amit a 0630- 344-44-21-es telefonszámra kell majd SMS-ezni az adott napon éjfélig. Ha csak egy nap küld nekünk SMS-t, már akkor is játékban van, de miért hagyná ki a többi napot? Öt nap az ötszörös esély a nagy Bali szigeti utazásra, közben pedig napi nyeremények várják, amelyek hozzájárulhatnak a szabadidő kellemes eltöltéséhez. Ahogy már írtuk, a ma éjfélig a kódot beküldők között hűtőtáskát és egy bőröndszettet sorsolunk ki, holnap egy wellness hétvége lesz a tét. A szerda és a csütörtök a trendi újdonságoké, először egy segway, az a kétkerekű, villanymotoros guruló csoda jön, amire felállva és ügyesen egyensúlyozva, fáradtság nélkül lehet körbejárni a látnivalókat, csütörtökön pedig egy sup deszka kerül kisorsolásra, amit állva, evezővel kell hajtani a vízen, mint a polinéz halászok. Pénteken, az ötödik napon elektromos robogó lesz a nyeremény.

Ma ( hétfőn) van tehát az első nap, mikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, és innentől kezdve ötször lesz sorsolás. Először holnap, 14-én kedden, utoljára pedig, a hosszú hétvégi pihenő és a péntek éjfélig beérkezett SMS-ek összesítése után, 21- én, jövő hét kedden, a fődíjjal, a 15 napos Bali szigeti utazással együtt. A nagy nyári Utazzon velünk! játékban kiadónk minden megyei napilapja részt vesz, így a napi nyeremények mindegyikéből 12 darab van, egy-egy minden lapunk saját olvasói számára, a játék végén viszont az összes beküldő között sorsoljuk ki az 1 darab 2 személyre szóló, 15 napos egzotikus utazást Balira. (A részletes játékszabályzat a zaol.hu/utazzonvelunk oldalon található.) Megtalálta már a beküldendő kódot? Nehogy lemaradjon róla!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!