Zalai választási körkép

2018.04.08. 21:36

Elégedettek a részvétellel a Fidesz keszthelyi irodájában

A Fidesz keszthelyi irodájában ottjártunkkor, este fél 9-kor még nem jelentek meg a voksolás eredményei, de a 68 százalék feletti részvételi aránnyal elégedett Manninger Jenő.

Keszey Ágnes

Esélylatolgatás és eredményvárás a Fidesz keszthelyi irodájában – jobbra Manninger Jenő

Fotó: Keszey Ágnes/ Zalai Hírlap

Televízión, interneten is figyelték a választási eredményeket a párt keszthelyi irodájában vasárnap este, s a telefonok sűrűn csörögtek.

Este fél kilenckor a részvételi adatokon kívül még nem voltak ismertek más adatok, de lapunk érdeklődésére a Zala 2. számú választókerületében az újraválasztásért induló országgyűlési képviselő az eredményeket várva gyors összegzést adott.

– Egyfelől az jó, ha minél többen mennek el szavazni, és természetesen mi annak drukkolunk, hogy mi kapjuk a több szavazatot. Meglátjuk, mi lesz az eredmény. Az eddig bejött adatok, a kisebb szavazókörök alapján körülbelül a 2014-es eredményt látjuk.

Esélylatolgatás és eredményvárás a Fidesz keszthelyi irodájában – jobbra Manninger Jenő
Fotós: Keszey Ágnes/ Zalai Hírlap

Ez nekünk jó, de a nagyobbak hátra vannak, azok nélkül nem szabad komolyan esélyeket latolgatni – elemezte lapunknak a szavazókörök bezárása után másfél órával a fideszes politikus, Manninger Jenő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!