túl sok kiadás

2019.01.20. 15:38

Van, amit még Harry hercegék sem tudnak megfizetni

Még a baba érkezése előtt, márciusban kiköltöznek.

Meghan, Duchess of Sussex and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, depart after the Royal Family's traditional Christmas Day service at St Mary Magdalene Church in Sandringham, Norfolk, eastern England, on December 25, 2018. (Photo by Paul ELLIS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Nem tartja meg cotswoldsi bérelt birtokát a brit Harry herceg és neje, mert felújításba kezdtek máshol, és a kettő együtt már túl sok kiadás lenne – írja a Borsonline.

Úgy volt, hogy két évig bérli Harry herceg és Meghan Markle a cotswoldsi birtokot, ám nem tudják és nem is akarják tovább fizetni azt. Még a baba érkezése előtt, márciusban kiköltöznek.

A Daily Mail szerint a hirtelen elhatározás oka az, hogy a Frogmore Cottage birtokon, ahová továbbköltöznek, komoly felújításba kezdtek, ami 3 millió fontba, azaz körülbelül 108 millió forintba kerül majd, és ez épp elég anyagi terhet jelent a friss házasoknak.

Egy másik forrás szerint azonban az igazi ok az, hogy a birtok nincs úgy védve, mint a királyi rezidencia, és a helyiek sem örülnek az új szomszédoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!