A szerkesztő ajánlja

2016.05.21. 18:58

Staféta Lekszikov Csabával

Tóth István a stafétát Lekszikov Csabának, az Eraklin Táncklub Egyesület elnökének és vezetőedzőjének adta át. Kérdése: az elért sikerek után mi jelent még kihívást?

Magyar Hajnalka

– Célokra az élet minden területén szükség van, hiszen ez létünk hajtómotorja – reagál a nagykanizsai versenytáncos, aki 1995 óta elnöke s 2004 óta vezetőedzője az egyesületnek.

– Számomra a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy a 26 éve működő Eraklin égisze alatt továbbra is minél több ember ismerje meg és élje át azokat az értékeket, élményeket, amelyeket a társastánc adhat – folytatja. – Jelenleg is több mint százan tartoznak köreinkhez, nálunk csak alsó korhatár létezik (5 év), felső nem. Csoportjaink sokszínűek, nálunk a hobbitáncos éppúgy megtalálja a számítását, mint a versenyző. Újdonság, hogy egy éve foglalkozunk autentikus brazil szambával, ami országos szinten is ritkaságnak számít. A táncon túl nagyon sok mindenre megtanít még a parkett. Tartást, önbizalmat, kiállást ad, nem is szólva a számtalan itt szövődött barátságról.

A stafétát Dene Tibornak adta tovább, kérdése: miért vonzzák a régi kerékpárok?

Ezek is érdekelhetik