Labdarúgó NB I.

2019.08.09. 19:46

Zárt kapus meccsel „pihen” szombaton a ZTE FC

Szombaton és vasárnap a 2. forduló mérkőzéseivel, de a címvédő Ferencváros nélkül folytatódik a labdarúgó NB I. 2019/2020-as szezonja.

Kerkai Attila, ZH

Az első forduló meglepetése volt, hogy a Puskás (jobbra Henty) idegenben 3-1-re verte az Újpestet (balra Balázs) Fotó: MTI

Mindez zalai szempontból azért érdekes elsősorban, mert a nemzetközi porondon egyedüli magyar csapatként még érdekelt zöld-fehérek a Bajnokok Ligája selejtezőjében meglévő kötelezettségeik miatt éppen az élvonalbeli újonc ZTE FC elleni bajnokijukat halasztották most el.

Az első forduló meglepetése volt, hogy a Puskás (jobbra Henty) idegenben 3-1-re verte az Újpestet (balra Balázs) Fotó: MTI

Dr. Dobos Barna vezetőedző zalai csapata azonban így sem marad játék nélkül szombaton, ugyanis 17 órai kezdettel az Egyesült Arab Emírségek első osztályú bajnokságára készülő Al Alain FC lesz az ellenfele edzőmérkőzésen. A találkozót viszont a két klub közös döntése értelmében, elsősorban sportszakmai okokból, zárt kapuk mögött játsszák le – olvasható a ZTE FC honlapján.

Visszatérve az NB I-re: így az FTC két forduló után is lejátszott mérkőzés nélkül áll majd a szezonban. A 2. for­duló programja, szombat: Kaposvár–Mezőkövesd (17 óra), Diósgyőri VTK–Újpest FC (19.30). Vasárnap: Debreceni VSC–Kisvárda, Paksi FC–Budapest Honvéd, Puskás–Fehérvár FC (mind 18).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában