Továbbra is a tabella élén

2019.02.08. 19:45

Sikeres óvás után gólzáporral nyert a Kanizsa VSE

Szolnokon győzött biztosan a Kanizsa VSE OB I/B-s férfivízilabda-együttese a 12. fordulóban, és tartja hárompontos előnyét a tabella elején.

Kühne László

Szolnoki Dózsa II.–Kanizsa VSE 12-20

(2-5, 2-4, 3-3, 5-8)

Szolnok, 50 néző. Jv.: Csizmadia, Pásztor.

Kanizsa: Leposa – Vadovics, Salamon 3, Francsics 1, Dobay P. 1, Dobay G. 4, Fodor 2. Csere: Szilágyi 3, Knézy 3, Kaszper dr., Horváth B., Balli 2. Edző: Ludányi Kadosa.

Szerette volna javítani múlt heti hazai döntetlenjét a Kanizsa VSE, és a csoportban utolsó előtti Szolnok II.-vel szemben erre jó alkalom is kínálkozott. A hazaiak szereztek vezetést, de aztán a kanizsaiak összekapták magukat ­(1-5). Félidőben 9-4-re vezettek a vendégek, majd a harmadik játékrész „erőgyűjtése” után a záró etapban igazán kinyílt a gólzsák, amit a második negyedben tovább is tudtak növelni (4-9). A hazai góltermés sem volt kevés, de a vendégek még többet szereztek, még biztosabbá téve győzelmüket.

Ludányi Kadosa: Hoztuk a kötelezőt, de ennél is fon­tosabb, hogy az ASI elleni 8-8-as rangadó után benyújtott óvásunknak helyt adott a versenybizottság, melynek döntése értelmében a második negyed végétől, 4-3-as vezetésünkről, újra kell játszani a találkozót. Közben készülünk két további rangadóra, a Debrecen és a Neptun ellen is.

Jók: az egész csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában