sakk

2019.02.08. 21:14

Csuti: létkérdés a győzelem

Hazai asztalok mellett szerepel mindkét NB I-es zalai sakk­csapat, ráadásul a Z. Csuti-Hydrocomp SK-ra vérbeli kiesési rangadó vár.

Kerkai Attila

A bajnoki címvédő Tungsram Aquaprofit Nagykanizsa SK vasárnap (11.00) a Halis-könyvtárban a Pénz­ügyőrt fogadja. A találkozón egyértelmű esélyes a kanizsai együttes, amely nem hibázhat, ha harcban akar maradni a bajnoki címért. A múltkori körbeverések után ismét teljesen nyílt a harc az élen.

A mezőny végén pedig igazi kiesési rangadó következik. Vasárnap a Z. Csuti-Hydrocomp azt a Makót fogadja, amely legfőbb riválisa a bennmaradásért vívott harcban. Az egerszegieknek két, a makóiaknak egy csapatpontjuk van.

– Ha ezt a mérkőzést elveszítenénk, akkor a kiesésünk nagyon valószínű lenne – állapította meg Horváth Tamás, a Z. Csuti SK szakmai vezetője. – A győzelem létkérdés, ha megverjük a Makót, akkor ők lesznek nagyon kedvezőtlen helyzetben, ha kikapunk, akkor mi. Nagyon bízunk benne, hogy a legjobb összeállításban ülhetünk asztalokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában