Tavaszköszöntő Kupa

2019.05.15. 21:14

A francia vb a kanizsai lábtollasok célja

Újszászon rendezték a lábtollasok vb-válogatójának harmadik fordulóját, a Tavaszköszöntő Kupát 82 versenyző, köztük a kanizsai Zemplén SE tagjainak részvételével csapat, páros és egyéni kategóriákban.

Kühne László

A ZSE felkészülése jól sikerült, hiszen versenyzői hatszor állhattak dobogóra, illetve férfi párosban hosszú idő után ismét nagykanizsai házi döntőre került sor. A győztes Huszár Emil–Lukács Marcell duó előtt megnyílt az út a válogatott felé: ha a júniusi országos bajnokságon a döntőbe kerülnek, ellenfeleik már nem is tudják beérni őket. A világbajnokság augusztus 18–25. között a Párizs melletti Eaubonne-ban kerül sorra.

Kanizsai eredmények. Férfi páros (23 egység): 1. Huszár Emil, Lukács Márton, 2. Baranyai Benett, Horváth Gergő. Férfi csapat (13): 2. Farkas Balázs, Horváth Gergő, Lukács Benedek, 3. Baranyai Benett, Huszár Emil, Lukács Márton, Takács Endre. Férfi egyéni (17): 3. Farkas Balázs és Horváth Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában