Sport

2017.04.03. 18:40

A Hevesi diákjai is a döntőben

A fiú tornászok is túljutottak a diákolimpiai küzdelmek területi szakaszán, ahonnan az országos döntőre lehetett kvalifikálni.

Kerkai Attila

A nagykanizsai Hevesi Sándor Általános Iskola fiataljai a B-kategóriában voltak érdekeltek, azaz az egyesületi tagsággal nem rendelkezők között. Az I. korcsoportban a Hevesi iskola együttese (Bagonyi Noel, Bódi Bendegúz, Bódi Marcell, Kamondi Márton, Kütsön Noel. Felkészítő: Ramocsa Krisztián) harmadikként végzett, s ezzel bejutott az országos döntőbe. Az egyéni versenyben Bagonyi Noel a negyedik helyen végzett.

A II. korcsoportban a kanizsaiak (Bacsi Csongor, Kósi Olivér, Kun Ádám, Kütsön Ákos, Szijártó Levente, Takács Soma. Felkészítő: Takács András) az 5. helyen zártak, amivel nem jutottak tovább. Az egyéni értékelésben itt Takács Soma egy 4. helyezést csípett el.

A III-IV. korcsoportban a Hevesi csapata (Balázs Bende, Farkas Máté, Farkas Patrik, Nagy Milán, Orsós Dávid, Tóth Marcell. Felkészítő: Ramocsa Krisztián) újabb országos döntős helyet szerzett, hiszen ez az együttesük ezüstérmes lett. Az egyéniben Farkas Patrik végül 5. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!