Sport

2016.04.06. 14:32

Fallabda: egerszegi siker

Zalaegerszeg - Sopronban rendeztek jótékonysági fallabda bajnokságot: zalai siker született Balázs Erik, a ZEUS SE versenyzője révén. Ötödik alkalommal került sor a soproni Mega Sportközpontban arra az országos rendezésű jótékonysági viadalra, melyet a Lions Squash Open névre kereszteltek.

Kerkai Attila

A rendezvényen a szponzorok és a versenyzők adományaiból összegyűlt ajándékokat a soproni Tóth Antal Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény kapja, ahol hallássérült és beszédfogyatékos tanulókat oktatnak. Az Öntöde-ZEUS SE csapatából Balázs Erik, Fitos Krisztián, Hoffmann Péter, Szigeti Ferenc és Szokol Pál indult a viadalon, a győzelmet pedig a zalaegerszegi Balázs Erik szerezte meg, aki a döntőben a soproni Tremmel Gábort (MEGA SE) győzte le. A bronzérem a szombathelyi Marton Zoltán (Öntöde-ZEUS SE) nyakába került.Balázs Erik tavaly elveszítette a döntő mérkőzést soproni riválisával szemben, de idén a visszavágás reményével készült a versenyre, ami sikerült számára. Az egerszegi-szombathelyi közös csapat tagja, Marton Zoltán játéka sokat fejlődött és rendszeresen stabil teljesítményt nyújt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!