Sport

2016.02.03. 14:25

Új játékos érkezett a kosaras lányokhoz

Zalaegerszeg - Az amúgy is szűkös kerettel rendelkező ZTE NKK élvonalbeli női kosárlabdacsapatát sérülések is hátráltatják a szezonban. Valamelyest enyhíthet ezen, hogy a zalaiak a bajnokság végéig leigazolták Pap Reginát Győrből.

Kerkai Attila

A 22 esztendős Pap Regina a győrieknél kevés szerephez jutott ebben a szezonban, így került kapcsolatba a zalaiakkal. A 186 centiméter magas kosaras korábban a PEAC játékosa volt, és Gáll Tamás, a ZTE NKK vezetőedzője elmondta: abban tud segíteni, hogy a centerposzton tehermentesíti Horváth Zsófiát.

A ZTE NKK szakvezetője ugyanis elmondta még, hogy Horváth Zsófia térde sérülékeny, ezért figyelni kell a terhelésére. Gáspár-Szalay Virág a múlt héten kézműtéten esett át, rá az elkövetkező négy hétben még nem számíthat a szakvezetés, ráadásul Nagy Dóra sérült bokája is még messze van a tökéletestől. Mindenesetre az új játékos érkeztével bővült a keret, és ez is számít most.

A ZTE NKK legközelebb szombaton a Sopron vendége lesz a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!