Sport

2016.02.22. 17:51

A Haladás nyerte a Bolemányi János Emléktornát

Zalaegerszeg - Az egerszegi Városi Sportcsarnokban rendezték meg a Bolemányi János Öregfiúk Emléktornát, melyen az öt csapat vetélkedéséből a Haladás csapata jött ki győztesen.

Kerkai Attila

A ZTE labdarúgó csapatának egykori legendás kapusára, Bolemányi Jánosra immár harmadik éve emlékeznek meg a róla elnevezett tornával. Az idén öt csapat vett részt a viadalon, de mint Balázs Zsolt az egykori csapattárs és a torna fő szervezője elmondta, nem annyira az eredményen volt a hangsúly.

Kocsárdi Gergely, a ZTE szintén legendás játékosa sem hiányozhatott a Nagykanizsa ellen Fotó: Katona Tibor

- Ez a viadal most sem az eredményről szólt, sokkal inkább arról, hogy érezzük magunkat jól és találkozzunk - mondta el a zárást követően Balázs Zsolt. - És persze emlékezzünk az egykori társra, s jó volt látni, hogy milyen sokan jöttek ki a szurkolók közül is a viadalra. A hagyományt természetesen folytatjuk, jövőre is megrendezzük az emléktornát, s köszönet jár a támogatóknak is, akik megteremtik ennek a feltételeit.

A végeredmény: 1. Haladás, 2. ZTE, 3. Andráshida, 4. Nagykanizsa, 5. Keszthely. Különdíjak. Legjobb kapus: Németh Gábor (Haladás). Legjobb játékos: Tóth Péter (Haladás). Gólkirály: Szabó István (Nagykanizsa).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!