Sport

2015.10.07. 11:54

Kibérelték a dobogót maguknak: A ZVMK három fiatal modellezője, remekelt a MiniECO osztályban

Zalaegerszeg - Véget ért a 2015 évi versenyszezon a hajómodellezők számára. Az ötödik futamot is megrendezték az elektromos meghajtású, rádiótávirányítású MiniECO Expert hajóosztályban.

Kerkai Attila

Balról Borkovits Bálint, Szabadics Kolos és Gyémánt Martin. Fotó: ZVMK

A ZVMK három ifjúsági versenyzője számára fontos volt ez a futam, mert bár az utolsó futam előtt már bajnok lett Borkovits Bálint, de a 2-3. helyezésért még meg kellett küzdeni. Teljes lett a siker, hiszen az ötödik futamot Gyémánt Martin nyerte Szabadics Kolos előtt. A 2015.évi ifjúsági Nemzeti Bajnokság végeredménye: 1, Borkovits Bálint, 2, Gyémánt Martin, 3, Szabadics Kolos. Nem kis fegyvertény ez, hiszen eddig egy egyesületből még sohasem kerültek ki a dobogósok. Borkovits Bálint már négy éve küzd ebben a hajómodell osztályban, Gyémánt Martin csak két éve, de mára teljesen egyenrangú ellenfele Bálintnak. Szabadics Kolos pedig első versenyszezonjában dobogóra tudott állni, ez igen jó érzékről tanúskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!