Sport

2015.07.31. 17:42

A Móricz Kupa döntője jön

Nagykanizsa - Szombaton nincs játéknap a kiskanizsai Móricz Kupa kispályás labdarúgótornán, a vasárnap délelőtt viszont a felnőtt helyosztóké a helyi műfüvesen.

Kühne László

Vasárnap már 8.30 órától pattog a futball-labda Kiskanizsán, s a csapatok a Bajcsy-Zsilinszky utca Pivári utca elődöntőbeli párosítással nyitnak, majd következhet a Bajcsai utca I és a Bajcsai utca II presztízsmeccse 9.05-ös kezdéssel. A helyi utcák, terek bajnokságának idei érdekessége, hogy a körmérkőzések után a tavalyi legjobb négy csapat került idén is a torna végső fázisába.

A harmadik helyért a vesztes csapatok 9.50-től mérkőzhetnek majd, míg a 42. Móricz Kupa fináléja alkalmával 10.30-kor hangzik fel a kezdő bírói sípszó. A meccsek után természetesen a díjkiosztó következik, s annyi már előzetesen biztosnak látszik, hogy nem csupán a végső helyezésekért, de a gólkirályi címért is lesz versenyfutás a vasárnap folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!