Sport

2015.06.03. 07:41

Zalai totó: Sipőcz László az esélyes

Elérkezett a záró forduló a zalai totóban: az előttünk álló hétvége az utolsó ebben a szezonban, amikor van mire tippelni megyénkben.

Varga Andor

A végjátékra pedig tisztulni látszik a kép a versenyben, hiszen az általunk felkért szakértők az összesített eredmények alapján minden korábbinál jobban elszakadtak egymástól. A 10. héten a keszthelyi Sipőcz László dolgozott a legjobban, a szezoncsúcsot már harmadszor beállítva 12-ből 8 találatot ért el, mögötte Péter Zoltán (Zalaegerszeg) 7, Németh Imre (Lenti) 6, Kepe Tibor (Nagykanizsa) pedig 5 találattal következett. Ezek alapján az állás: 1. Sipőcz 56, 2. Kepe 54, 3. Péter 52, 4. Németh 50. Egyértelmű tehát, hogy jelenleg Sipőcz Lászlónak van a legnagyobb esélye a győzelemre, de ő sem mehet biztosra, hiszen szélsőséges esetben akár feje tetejére is állhat a sorrend.

Hétfő estére nem csak a bajnoki tabellák végső sorrendje alakul ki, hanem eldől az is, a négy zalai labdarúgó szakember közül ki van otthon leginkább ma a zalai futball világában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!