Sport

2015.05.27. 06:28

Zalai totó: már csak két forduló

A zalai totó 9. játékhete ismét Péter Zoltánnak sikerült legjobban, de ő is csak a meccsek felének végeredményét találta el.

Varga Andor

Illetve a teljes igazsághoz tartozik, hogy a megyei III. osztály Nyugati-csoportjában a Bárszentmihályfa-Zalatárnok meccset június 7-re halasztották, így az a találkozó "kiesett" a múlt heti szelvényről. Ezzel együtt szakértőinknek nem volt túl jó hetük, hiszen Péter Zoltán (Zalaegerszeg) 6 találattal nyert, mögötte Kepe Tibor (Nagykanizsa) és Németh Imre (Lenti) 5-5, Sipőcz László (Keszthely) pedig 4 meccsre tippelt helyesen. Az összetettben - két fordulóval a játék vége előtt - Kepe 49 találattal vezet, a további sorrend: Sipőcz 48, Péter 45, Németh 44.

A 10. fordulóra pedig Németh Imre visszatér a "hagyományos" totózáshoz, hiszen az elmúlt két forduló eredményei azt mutatták, a statisztikai alapú játék, vagyis a csupa egyes tipp nem jött be. A hétvégén - amellett, hogy véget ér például az NB II-es pontvadászat - rangadók következnek a megyei I. osztályban, hiszen az első négy egymás között játszik. Szakértőnk tippjeiből kiviláglik az is, hogy ki milyen végkifejletre számít - és a várakozásokban vannak különbségek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!