Sport

2015.05.15. 14:58

A feljutásért küzdhet a ZEUS SE a fallabdázók csapatbajnokságaiban

Zalaegerszeg - A ZEUS SE a fallabdázók csapatbajnokságaiban a II. és a IV. osztály küzdelmeiben érdekelt.

Kerkai Attila

Az országos csapatbajnokság II. osztályában legutóbb Újpalotán találkozott a mezőny. A ZEUS SE-t ismét Balázs Erik, Németh Gábor, Somi Attila, Szerencsés József és Szederkényi Dániel képviselte. Ezúttal mindhárom mérkőzését megnyerte a csapat, így a bajnokság végeztével sikerült odaérnie a dobogó harmadik fokára. Ez az eredmény megfelel az előzetes elvárásnak, hiszen osztályozó mérkőzésre kerül majd sor az első osztályú tagságért.

Az eredmények (zárójelben a győztesek): ZEUS SE –On Line II. 3:1 (Balázs, Somi, Szederkényi). ZEUS SE –Go Ahead II. 3:1 (Balázs, Szerencsés, Somi). ZEUS SE –Újpalota 2:2 (Balázs, Szederkényi).

Balról Balázs Erik, Németh Gábor, Somi Attila, Szerencsés József és Szederkényi Dániel, vagyis a ZEUS SE csapata. Fotó: a szerző

A IV. osztály B-csoportjában a ZEUS SE II. számára még nem ért véget a szezon. A Talabér Attila, Szigeti Ferenc, Fitos Krisztián, Vida Zsolt összeállítású csapat csoportjában a 2. helyen végzett, így bekerült a rájátszás 4 csapata közé, azaz harcban van a feljutást érő helyekért.

Az eredményeik (zárójelben a győztesek): ZEUS SE II.–Gekko SE III. 3:1 (Talabér, Fitos, Szigeti). ZEUS SE II.–Totem SE II. 2:2 (Talabér, Szigeti). ZEUS SE II.–Tisza Szeged III. 3:1 (Talabér, Fitos, Szigeti). ZEUS SE II.–Buday SI IV. 4:0 (Talabér, Vida, Fitos, Szigeti).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!