Sport

2014.11.28. 17:25

Kerékpár: Nem volt jó napjuk

Zalaegerszeg - A veszprémi Gulya-dombon rendezték meg a terepkerékpárosok Supercross sorozatának idei harmadik viadalát.

A rajtnál ott voltak a zalaegerszegi Femat-ZKSE sportolói is, akik jó kis versenyről számoltak be. Igazi cross időjárás várta a mezőnyt, az eső és a sár még technikásabbá tette a nagyon jó nyomvonalú pályát.

Horváth Sándor a hobbi kategóriában majdnem dobogós lett, a 4. helyen zárt. Fotó: Káldi Tamás

Az egerszegiek elit versenyzőinek szereplését ezzel együtt nem kísérte szerencse: Cséri Szilvia, Káldi Tamás és Dervalics Gábor is a technika áldozata lett. Előbbi kettő sajnos nem is jutott el a célig: Szilvi defektet kapott, Tamás pedig – ahogy sokan mások – felcsavarta a hátsó váltóját, a lánc és a fogaskerekek közé szorult különféle növényi darabok tették lehetetlenné számára a folytatást. Dervalics Gáborra ugyanez a sors várt, azzal a különbséggel, hogy őt már az utolsó körben érte a csapás, és így legalább futva el tudott vergődni a célig.

Sokkal jobb napjuk volt a ZKSE hobbi versenyzőinek: Horváth Sándor 4., Horváth Szabolcs 8., Bereczki László pedig a 18. helyen ért célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!