Sport

2014.11.21. 16:12

Kemény meccsen a Kanizsa VSE

Nagykanizsa – Ismét egy kemény meccs várt a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabdázóira és Miskolcon érvényesült is a papírforma, az MVLC nagyon simán nyerte a találkozót.

Miskolci VLC–Kanizsa VSE 17-7 (4-0, 4-3, 4-4, 5-0)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés. Miskolc, 100 néző. Jv.: Madarasi, Kovács Cs. T.

Kanizsa VSE: Kiss Cs. – Bakó 2, Cserdi I. 1, Kéri 1, Cserdi P., Kaszper G. 2, Besenyei. Csere: Gulyás, Klie 1, Fábry. Edző: Németh Zsolt.

Egy sokkal erősebb ellenféllel, egyben a listavezetővel találkozott a Kanizsa VSE, és a két együttes közötti különbség egyik alapja, hogy a profi körülmények mellett a borsodi legénység edzésmunkában is a felsőbb osztályt idézi. A kanizsaiak ehhez „tették hozzá" a magukét, hiszen tíz emberelőnyükből mindössze egyet használtak ki, ami eleve rontott a statisztikájukon, ráadásul a három ötméteresükből pedig csak egyet sikerült értékesíteni.

Németh Zsolt: „Az adódó lehetőségeinket is elmulasztottuk a szorosabb eredmény elérésére. Nagyon remélem, hogy a következőkben javítani tudjuk az ilyenfajta kisiklásokat."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!