Sport

2014.08.26. 15:25

Érmekig lapátoltak az ob-n a kanizsai kajakosok

Nagykanizsa - Idén már sokadszor volt Sukoró a kanizsai kajakosok célállomása, a település legutóbb a Kolonics György Emlékversenynek, a serdülő, gyermek, és kölyök kajak-kenu országos bajnokságnak adott otthont.

Kühne László

Kurucz Levente a dobogó második fokára állhatott. Fotó: a szerző

Sári Nándor, a Kanizsa Kajak-Kenu Klub elnökének és mesteredzőjének 18 tanítványa indult a több mint 1000 korosztályos versenyző között. A KKKK sportolói közül a legjobb eredményt Kurucz Levente érte el, aki MK-1 fiú gyermek I. korcsoportban 2000 m-en második helyezettként ért célba. Az MK-1 gyermek fiú 4x500 m-es váltó Molnár Simon-Baranya Dominik-Soós Bence-Kassa Kovács Kolos összeállításban harmadik helyezettként ért célba. A Kálovics Adél-Varga Lili-Riczu Nóra-Gyergyák Róza alkotta gyermek korcsoportos leány négyes 2000 m-en elért negyedik helyezése szintén szép eredmény. A Németh Dávid-Gyergyák Róza-Kuzsner Mátyás-Varga Lili alkotta vegyes váltó 4x500 m-en ötödik lett, a Németh Dávid-Kuzsner Mátyás duó a fiú gyermek páros 2000 m-en hetedikként ért célba, Varga Viktória K-1 kölyök leány 4000 m-en szintén hetedik helyezést könyvelhetett el. A Varga Viktória-Gerencsér Adrienn-Kém Veronika váltó a leány 3x200 m-es távon nyolcadik volt, csakúgy, mint a Várnagy Bálint-Németh Ágoston-Császár Péter egysége a fiú gyermek III. korcsoportos 3x200 m-es váltójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!