Sport

2014.07.01. 12:30

XXI. Szabó Ferenc emléktorna Gyenesdiáson

Gyenesdiás - Szombaton került megrendezésre a település két évtizedes múltra visszatekintő, kispályás labdarúgó emléktornája, amit Szabó Ferencről, néhai elnökéről nevezett el a rendező Kinizsi SK.

Zala megye egyik legrangosabb nyári kispályás tornájává nőtte ki magát a Balaton-parti viadal, ahol idén tíz férfi és három női csapat mérte össze tudását. A játékosok remek formában érkeztek, főleg a fiatalok, akik különböző dunántúli labdarúgó akadémiákon pallérozódnak, de itt természetesen más-más csapatokban léptek pályára. A női mezőnyben (körmérkőzések után) kimagaslott a Police-Ola csapata tudásával és meggyőző játékkal lett a legjobb. A női sorrend: 1. Police-Ola, 2. Kinizsi SK, 3. Sas Fc.


A bordó mezes Alkalmatlanok együttese támad az ajkai Línea Fotográfia elleni, 4–0-ra elveszített találkozón a torna döntőjében (Fotó: A szerző)

A férfiaknál a harmadik helyet a büntetőrúgásokkal szerezte meg az Erdész utcai pékség a Zalaszántó ellen 3-2 arányban, míg a döntőben a Linea Fotográfia meggyőző játékkal nyert az Alkalmatlanok ellen 4-0-ra és lett a torna győztese. A csapatok mellett az egyéni legjobb teljesítményeket különdíjakkal jutalmazták a rendezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!