Sport

2014.07.09. 13:10

Sikerek Fehérváron: Remekeltek a Zalaszám ZAC válogatottjai

Zalaegerszeg - Világsztárok részvételével, Székesfehérváron, az újonnan átadott impozáns atlétikai centrumban rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség a Gyulai István Memorialt, ahol zalai atléták is indultak.

Kerkai Attila

A világsztárok futamában indulhatott a Zalaszám ZAC kiváló sprinternője, Ferenczi Melinda is, aki a 100 m-es síkfutás második futamában 12,33 mp-es idővel 6. helyen végzett, de a futam alatt 2,5 m/sec ellenszél fújt.

Ferenczi Melinda a nemzetközi mezőnnyel indulhatott

Rendeztek külön futamokat és döntőket a magyar élvonal részére is, ahová öt Zalaszám ZAC atléta is kapott meghívót. Ferenczi Melinda ebben a futamban 12,26mp-es idővel győzött, mint ahogy szintén első lett Szűcs Valdó 110 m gáton 13,77 mp-es időeredménnyel. Hári Anna 100 m gáton 14,98 mp-cel második, Juhász Fanni a rúdugrásban 3., Köcse Richárd pedig 100 m-en 11,22 mp-el 4. helyen végzett. A futószámokban az erős ellenszél rontott az időeredményeken.

Szűcs Valdó is győzelemnek örülhetett Fehérváron. Fotók: archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!