Sport

2014.07.10. 13:30

Kanizsai kajakosok: Két vidékbajnoki cím és egy egység a vb-n

Nagykanizsa - Sukorón rendezték a kajak-kenu vidékbajnokságot, melyről a kanizsai kajakosok tizenegy éremmel, köztük két aranyéremmel térhettek haza.

Az eseményen az ország valamennyi vidéki kajak-kenu egyesülete részt vett, több mint 1000 felnőtt és utánpótlás korosztályú versenyző indult, a Kanizsa Kajak-Kenu Klubot 28-an képviselték. Összességében a kanizsaiak a két aranyérmen kívül még ezüst és bronzérmeket is hoztak haza. A vidékbajnokságnak volt egy olyan száma, mely valamivel fontosabb volt a többinél.

Szegeden július 17-20. között rendezik meg az U23-as és az ifjúsági vb-t, ahol majd egy különleges bemutató is színesíti a programot. Gyermek korosztályban 1000 méteres távon a (10-12 éves fiúk és lányok (2-2 fő) alkotnak vegyes négyes csapatot és erre kilenc egység kvalifikálhatta magát: a Budapest-bajnokságról három, míg a vidékbajnokságról 6 egység, köztük a Sári Nándor edzette Kurucz Levente-Kálovics Adél-Süle Tamás-Varga Lili alkotta csapat.

Kuzsner Mátyás és NémethDávid párosban győzött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!